Kids

GreenOn je svjestan kao i Vi da se pri samom vrhu piramide zdrave prehrane nalazi voće i povrće. Iako ste kao stariji i odgovorniji i sami toga svjesni često preskočite potrebnu dnevnu količinu zdravih namirnica.

GreenOn prirodni sokovi od voća i povrća su pravi način sa kojim Vi možete vrlo jednostavno doskočiti lošim prehrambenim navikama i unijeti u organizam svoje djece dovoljnu količinu vitamina, minerala i hranjivih tvari. 

Istraživanja su pokazala da djeca i tinejdžeri koji piju 100% prirodni sok, imaju viši unos ključnih nutrijenata. Ti isti rezultati su pokazali da djeca starosti od 2 do 7 godina, koja su redovito konzumirala prirodne sokove, imaju veći unos vitamina C, kalija i magnezija u organizam, a manje šećera u odnosu na djecu koja piju zaslađene sokove.

Kod djece prirodni sokovi poboljšali su njihovu cjelokupnu prehranu, imunitet te razinu vitamina, minerala kao i drugih nutrijenata potrebnih za razvoj u najosjetljivijoj dobi.

A ono najvažnije stekli su dobre navike za život da neće posezati za lošom ishranom i nezdravim gricklalicama bogatim rafiniranim šećerom.

Znajući sve to odlučili smo uključiti najmlađe u našu GreenOn piramidu u njihovoj posebnoj ambalazi koja zadovoljava njihove dnevne potrebe voća i povrća.

BEZ

DODANIH
ŠEĆERA

BEZ

ADITIVA
i KONZERVANSA

SNAŽAN

IZVOR
ENERGIJE

100%

PRIRODNI
SAStOJCI

Top crossmenu