FAQs

Što ako budem gladan/gladna?

Iako se za učinkovito provođenje detoxa ne preporuča unos krute hrane, u slučaju krize možete posegnuti za jabukom, bademima ili domaćom bistrom juhom.

Da li uz sokove trebam piti vodu?

Apsolutno! Naši sokovi rezultat su prešanja isključivo voća i povrća te u njima nema dodataka vode, stoga je nužno da pijete vodu kako biste hidratizirali organizam.

Smijem li piti kavu?

Preporučujemo da tijekom provođenja detoxa ne konzumirate kofein, ali razumijemo da je kava mnogima dio svakodnevne rutine . Možete konzumirati 1 šalicu crne kave dnevno, ali pripazite da ne bude zaslađena niti sa dodatkom mlijeka.

Trebam li odraditi pripremu organizma za detox?

Bilo bi odlično kada biste 2-3 dana prije početka detoxa iz prehrane izbacili kofein, šećer i alkohol. Rezultat će u tom slučaju zasigurno biti bolji.

Kako?

1. Slijedite pravilo „svaka 2 do 3 sata“. Započnite dan konzumacijom soka br1. Konzumirajte ih dalje prema rednim brojevima u razmaku 2-3 sata

2. Ne zaboravite piti vodu. Ključno je organizmu pružiti dovoljno vode kako bi se toksini iz vašeg organizma lakše i brže izlučili.

3. Uključite i tjelovježbu u dnevni raspored ukoliko ste u mogućnosti.

Što nakon detoxa?

Uspjeli ste! Poneseni osjećajem uspjeha i ponosa na vlastito postignuće nastavite dalje kreirati najzdraviju verziju svog života.

Vratite se svakodnevnom rasporedu, ali nastojte zadržati zdrave odluke koje ste započeli provođenjem ovog detoxa.

Na taj način maksimizirat ćete njegovu učinkovitost.

Sada u svoju prehranu možete početi uključivati krutu hranu, po mogućnosti laganiju. Krenite sa juhama, piletinom, ribom… a neka vam slatkiši i masna hrana budu zadnji na tom popisu.

Imate dodatna pitanja koja ovdje nisu navedena? Javite nam se na info@greenon.hr

 

Top crossmenu