ODETOXu

Osjećate li se često umorno i tromo? Nedostaje li vam energije i općenito se ne osjećate najbolje?
Imate li simptome kao što su umor, nadutost, probavne smetnje, učestale prehlade, problemi s kožom, debljanje i želja za šećerom, detoksikacija bi mogla biti upravo ono što vam treba.

Toksini su nažalost postali uobičajeni dio suvremenog života.
Svakodnevno smo izloženi mnoštvu toksina kroz hranu, zrak , vodu, kemikalije na koži kao i lijekove.
Kada nam prehrani nedostaje hranjivih tvari prirodni procesi detoksikacije oštećuju se i oslabljuju.

Čišćenje organizma hladno prešanim sokovima pomoći će vam u poboljšanju probave, podizanju razine energije, osnaženju imuniteta, čišćenju kože, mršavljenju i općenito učiniti da se osjećate zdravije. Prirodno diuretičko djelovanje celera, peršina i drugog povrća koje se nalazi u našim sokovima pomoći će izbacivanju viška tekućine između stanica, što će smanjiti zadržavanje tekućine u organizmu.

Detoksikacija je savršen početak zdravije prehrambene navike

SAZNAJTE VIŠE...

Želite li pokrenuti zdrav životni stil? Želite se osjećati energično, pomlađeno i ojačati imunitet?
Ako je vaš odgovor „da“, možda biste trebali razmisliti o detoksikaciji.

Nahranite svoje tijelo hranjivim tvarima koje podržavaju zdravlje i pomladite tijelo uklanjanjem toksina iz organizma.
Napravite taj važan korak ka zdravijoj verziji sebe!

DETOX No 1

FLOW

DETOX No 2

CLEAN

DETOX No 3

BALANCE

DETOX No 3

PINK MINT

DETOX No 4

BOOST

DETOX No 5

CALM

DETOX No 5

POSH

NAŠ DNEVNI DETOX PAKET sastoji se od 5 različitih sokova koji predstavljaju 5 obroka osmišljenih da vašem organizmu pruže sve hranjive sastojke dok vam probavni sustav odmara.
Umjesto dugog procesa probavljanja hrane, konzumacijom naših sokova već nakon tri do pet minuta u krvotok unosite obilje vitamina, minerala i enzima.
Energija koju biste inače koristili za probavu tako usmjeravate na obnovu, detoksikaciju i regeneraciju vašeg organizma.

Svježi sokovi od voća i povrća bogati su vitaminima, mineralima, živim enzimima i antioksidantima koji su neophodni za dobro zdravlje i prevenciju bolesti.
Sokovi se lako probavljaju, a hranjive tvari lako se apsorbiraju pospješujući dotok vitamina i minerala do stanične razine vašeg organizma.

OPĆEupute

Svaki organizam je drugačiji, ali alarmi koje nam daje kad hitno traži promjene vrlo su slični.
Najbolje je slušati svoje tijelo i reagirati na prve signale koje nam šalje. Zadnji alarm potrebe za detoksikacijom je osjećaj dugotrajnog umora i iscrpljenosti.

Duljina trajanja detoksikacije ovisi o tome što želimo postići.
Naša je preporuka da se provodi najmanje tri dana kako biste oslobodili organizam od toksina i pročistili krvotok.
Detoks od pet dana može pokrenuti jačanje imunološkog sustava, dok ona od sedam do devet dana može spriječiti zdravstvene probleme i potaknuti borbu protiv mogućih degenerativnih bolesti.
Za programe detoksikacije dulje od deset dana svakako se posavjetujte s vašim liječnikom.

DetaljneUPUTEzaDETOX

Započnite svaki dan sa konzumacijom čaše (min 2 dcl) tople vode s malo iscijeđenog limuna. Dnevno za unos na raspolaganju imate 5 sokova x 0.5l koji zamjenjuju 5 obroka krute hrane. Sokove konzumirate brojčanim redoslijedom započevši sokom br 1., a završavajući dan konzumacijom soka br 5.

Sokove pijete u razmaku od 2-3 sata.

Green On sokovi dobiveni su procesom hladnog prešanja sirovog voća i povrća, te u njima nema vode. Voda nam je potreba kako bismo toksine mogli izbaciti iz organizma, te na taj način doveli svoj organizam u proces detoxikacije. Između konzumacije svakog soka trebate stoga popiti 0,5l obične vode.

GreenOn detox program koncipirali smo na način da Vam pruži dovoljno hranjivih sastojaka tijekom dana. Iako će izazova zasigurno biti preporučamo Vam da izbjegavate unos krute hrane u organizam za vrijeme trajanja detoxa.

Ukoliko bez unosa krute hrane dođete u krizu da odustanete od provođenja programa, možete pojesti šaku badema, 1 jabuku ili 1 mrkvu. Time ćete „zavarati“ želudac, a opet minimalno naštetiti cijelom procesu detoksikacije.

PREPORUKA PROGRAMA

min 3 - max 10 dana*

*za provođenje detoxa dulje od 10 dana obvezno se konzultirajte sa Vašim liječnikom.

Konzumacija kave

ne više od 2x dnevno*

*bez dodataka zaslađivača i/ili mlijeka

POHRANA

skladištiti u frižideru

Rok valjanosti sokova je 4 dana od dana proizvodnje.

UNOS TEKUĆINE

min 2l vode*

*ili nezaslađenih
biljnih čajeva

NakonDETOXa

Ovisno o tome sa kojim ste ciljem krenuli u detox program ovisiti će i Vaši daljnji koraci. Ukoliko je Vaš cilj bio samo trenutna detoxikacija organizma, vrlo brzo se možete vratiti Vašem redovnom ritmu i zdravom režimu prehrane.

Vodite računa da prvi dan konzumacije krute hrane ne unosite UH i mliječne proizvode, kako ne biste prenaglo opteretili probavni trakt, te kako biste izbjegli potencijalnu nadutost. Preporučamo Vam da prehranu bazirate na ribi i kuhanom povrću, juhama i/ili varivu.

Ukoliko Vam je krajnji cilj MRŠAVLJENJE ili transformacija tijela tada bi bilo dobro da nastavite sa konzumacijom 2 soka dnevno koji zamjenjuju Vaša 2 obroka (br 1. i br 4. ) ili da na tjednoj bazi provodite 1 dan Detox programa kao lagano čišćenje organizma nakon tjednog raznovrsnog unosa hrane.

U svakom slučaju važno je da bazirate svoju prehranu na unosu zdravih namirnica, uz što manji unos UH i loših šećera.

Top crossmenu